Over Ons

VISIE, MISSIE, DOELEN EN STRATEGIE

BIGCloud CLOUD SOLUTIONS

THE SKY IS THE LIMIT

MISSIE

De missie van BIGCloud is de Cloud toegankelijk maken voor ieder bedrijf in Nederland. Wij zijn er van overtuigd dat bedrijven operationele kosten kunnen reduceren met de voordelen van BIGCloud.

Onze IaaS (infrastructure as a service) omgeving kan iedere branche voorzien van een volledige dedicated Cloud Workstation (Cloud Werkplek, Cloud Desktop) met alle gemakken en voorzieningen in een flexibiliteit die andere aanbieders niet snel of helemaal niet kunnen bieden.

BEDRIJVEN

BIGCloud wil bedrijven professioneel begeleiden en bijstaan op hun weg naar de Cloud.
Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel eenmanszaken als grote bedrijven die hun gehele Infrastructuur in de Cloud willen zetten en bezig willen zijn met hun eigen branche in plaats van ICT.

Onze aantrekkelijke prijzen maken het alleen nog maar makkelijker net als de funcionaliteit en bedieningsgemak, onze Migraties zijn Gratis!

BIGCloud Azure 1

MICROSOFT AZURE

Met onze expertise van Microsoft producten en gebruik te maken van het Microsoft Azure virtual platform kunnen we altijd de nieuwste technologieën aanbieden op server en client niveau.

Het Windows Azure virtual platform is één van de best gecertificeerde platformen ter wereld, het voldoet aan de strenge

ISO 27001, 9001 en NEN 7510

normen die wereldwijd gehanteerd worden.

INNOVATIE

Bij BIGCloud weten wij dat we bedrijven in Nederland kunnen assisteren met het in kaart brengen van Clouddiensten.

Vooral waar bedrijven hun Systeembeheer en IT support kosten tot een minimum kunnen terugbrengen en tevens kunnen besparen op fysieke hardware.

Door onze strategische keuze voor Microsoft Azure en ons eigen innovatie kunnen wij snel en gemakkelijk uitbreiden. De capaciteit is hierdoor virtueel oneindig en uw IT behoefte is hierdoor makkelijk op te schalen.

Wij werken ook graag samen met u locale ICT dienstverlener of ICT afdeling.

NIEUWE KLANT?

25% KORTING

GEBRUIK CODE ''BIGCLOUDNEW''

KIES OPTIES

CONNECT WITH US

Share via